Haberler

İçişleri Bakanlığı / Gazimağusa Kaymakamlığı'ndan son dakika haberler, haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Kaymakamımızın Web Sayfamız ile ilgili Mesajı

Göreve geldiğim Temmuz 2018 tarihinden itibaren saptadığım eksikliklerden bir tanesi olan Kaymakamlığımıza ait web sayfasını oluşturup, siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

 

Oluşturulan web sayfamızda kaymakamlıklarda yaptıracağınız işlemler (doğum-ölüm kaydı, kktc kimlik kartı başvurusu, pasaport başvurusu, hali arazi başvurusu, av ruhsatı başvurusu, yabancıların evlenmek için yaptığı başvuru, akaryakıt depolama/taşıma ruhsatı, inşaat ruhsatı, kuyu açma/temizleme ruhsatı ve iş araçları için izin ruhsatı) için sunmanız gereken tüm bilgi ve belgeler, ilaveten işlemler için yapmanız gerekenler ve sizler için hazırladığımız duyurular bulunmaktadır. Ayrıca Kaymakamlığımız tarafından yapılan çalışmalar hakkında da bilgi sahibi olacaksınız.

 

Hazırlanan web sayfası sayesinde Kaymakamlığımıza gelmeden yaptırmak istediğiniz işlemle ilgili talep edilen tüm bilgi ve belgeler hakkında bilgi sahibi olmanız işlemin daha hızlı ve doğru olarak yapılmasını sağlayacaktır.

 

Siz değerli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Kemal SERPAL

 

Gazimağusa Kaymakamı

İletişim

İlker Karter Caddesi
Gazimağusa / KKTC
Telefon : +90 392 366 5344
Faks      : +90 392 366 3807

 

Mesai

Pazartesi - Cuma 08.00-12.30 - 13.00-16.15
Perşembe 08.00-12.30 - 13.00-17.30
©2024 KKTC İçişleri Bakanlığı / Gazimağusa Kaymakamlığı